Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eleanor mcevoy Songtekst: precious little

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eleanor mcevoy - precious little ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van precious little? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eleanor mcevoy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eleanor mcevoy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals precious little .

Origineel

Shake your beads out, One by one And call me Magdalene It won't grieve me I understand Where it is you're coming from Draw a curtain Close your eyes When history's pages fail you. I will not open up those history books That's not for me to do. Precious little in your life Is yours by right And won without a fight Precious little in your life Is yours by right And won without a fight. Shadows call me, In the wind Some don't go away Angels guide me From the clouds In everything I do and say Shake your beads out Kneeling down It will not pass me by Two people coming from a different place Maybe neither one is right. Repeat CHORUS Shake your beads out Join your hands That still won't make you right Those so-called sinners that you're praying for Are standing by your side Repeat CHORUS Repeat CHORUS

 

Vertaling

Schud je kralen uit, een voor een En noem me Magdalena Het zal me niet bedroeven Ik begrijp... Waar het is dat je vandaan komt Trek een gordijn dicht. Sluit je ogen Wanneer de geschiedenis pagina's je in de steek laten. Ik zal die geschiedenisboeken niet openslaan Dat is niet aan mij om te doen. Weinig in je leven Is met recht van jou En gewonnen zonder een gevecht Weinig in je leven Is van jou door recht En gewonnen zonder een gevecht. Schaduwen roepen me, In de wind Some don't go away Engelen begeleiden me Vanuit de wolken In alles wat ik doe en zeg Schud je kralen uit Kniel neer Het zal me niet voorbijgaan Twee mensen komen van een verschillende plaats Misschien heeft geen van beiden gelijk. Herhaal CHORUS Schud je kralen uit Voeg je handen samen Dat maakt je nog niet goed Die zogenaamde zondaars waar je voor bidt Staan aan je zijde. Herhaal Repeat CHORUS