Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: electric light orchestra Songtekst: daytripper

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: electric light orchestra - daytripper ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van daytripper? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van electric light orchestra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van electric light orchestra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals daytripper .

Origineel

Gotta good reason Were taking the easy way out Gotta good reason Were taking the easy way out She was a daytripper, one way ticket, yeah Took me so long to find out, I found out Tried to please her She only played when I can Tried to please her She only played when I can She was a daytripper, one way ticket, yeah Took me so long to find out, I found out She was a teaser She took me half the way there She was a teaser She took me half the way there She was a daytripper, Sunday Driver, yeah Took me so long to find out, I found out Daytripper, One day for you, yeah It took me so long to find, I found out Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah

 

Vertaling

Je hebt een goede reden. We namen de makkelijke uitweg Ik heb een goede reden. Were taking the easy way out Ze was een dagtripper, een enkele reis, ja Het duurde zo lang voor ik erachter kwam, ik kwam erachter Tried to please her Ze speelde alleen wanneer ik kon Tried to please her Ze speelde alleen wanneer ik kon Ze was een dagtripper, een enkele reis, ja Het duurde zo lang voor ik erachter kwam, ik kwam erachter She was a teaser She took me half the way there She was a teaser She took me half the way there Ze was een dagrijder, zondagsrijder, ja Het duurde zo lang voor ik erachter kwam, ik kwam erachter Daytripper, One day for you, yeah It took me so long to find, I found out Dagjesmens, ja Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah Daytripper, yeah