Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: electric light orchestra Songtekst: every night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: electric light orchestra - every night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van electric light orchestra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van electric light orchestra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every night .

Origineel

I've got rocket for your parade Heavy breathing for you made in the shade I've got an itch that just won't quit I see in that dress that just don't fit I see you walking with that twobit boy I see you laughing but I'm no toy I know what you do every night every night I know what you do when you turn out the light I see what you do every night every night And I want you to do it to me You learned that jive on MTV That mumbo jumbo just don't work on me Slam bang baby ala kazam Don't disrespect me I'm a stand-up man I see you laughing when you slam the door I see you with him I can't take any more Come to your senses baby Don't hold out Someday you'll want me don't act so proud We've got a mutual circumstance Come on, hold on, give me a chance

 

Vertaling

Ik heb raket voor je parade Zware ademhaling voor jou gemaakt in de schaduw I've got an itch that just won't quit I see in that dress that just don't fit I see you walking with that twobit boy Ik zie je lachen maar ik ben geen speeltje Ik weet wat je elke nacht doet, elke nacht ik weet wat je doet als je het licht uitdoet Ik zie wat je elke nacht doet, elke nacht En ik wil dat je het met mij doet You learned that jive on MTV Die mumbo jumbo werkt gewoon niet op mij Slam bang baby ala kazam Respecteer me niet, ik ben een stand-up man Ik zie je lachen als je de deur dichtslaat Ik zie je met hem, ik kan er niet meer tegen Kom tot je zinnen baby Wacht niet langer Op een dag wil je me, doe niet zo trots We hebben een wederzijdse omstandigheid Kom op, wacht even, geef me een kans