Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: electric light orchestra Songtekst: oh no not susan

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: electric light orchestra - oh no not susan ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van oh no not susan? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van electric light orchestra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van electric light orchestra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals oh no not susan .

Origineel

Susan spent the weekend at her stately home Crying at the lions on the garden wall And then she'd sigh - sneak away Look at her style - free the day Oh no not me - I wouldn't Oh no not me - I couldn't That's all she says, her money and her place They just don't mean a thing Susan met the lords and dukes of everywhere Smiling kissing wishing that they'd go to hell And then she'd laugh - wonder why Take a nap - sit and cry Oh no not me - I wouldn't Oh no not me - I couldn't That's all she says, her money and her place They just don't mean a thing

 

Vertaling

Susan bracht het weekend door in haar statige huis huilend bij de leeuwen op de tuinmuur En dan zuchtte ze - wegsluipen Kijk naar haar stijl - de dag vrij Oh nee niet ik - ik zou het niet doen Oh nee niet ik - ik zou het niet kunnen Dat is alles wat ze zegt, haar geld en haar plaats Ze betekenen gewoon niets Susan ontmoette de lords en dukes van overal Lachend kussend wensend dat ze naar de hel zouden gaan En dan lacht ze - vraagt zich af waarom Doe een dutje - zit en huil Oh nee niet ik - ik zou het niet doen Oh nee niet ik - ik zou het niet kunnen Dat is alles wat ze zegt, haar geld en haar plaats Ze betekenen gewoon niets