Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: electric light orchestra Songtekst: one step at a time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: electric light orchestra - one step at a time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one step at a time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van electric light orchestra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van electric light orchestra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one step at a time .

Origineel

Talk to me, don't leave me wondering Talk to me, let's see what tomorrow brings And then when you remember Things will be so much better Talk to me Talk to me, don't give me the silent treatment Talk to me, cause I'm not in on the agreement And then you might discover One's better than the other Talk to me [Chorus] One step at a time I'm trying to get to you babe One step at a time You're gonna talk to me [Chorus] Talk to me, though the damage done is so sad Talk to me with the sadness in your eyes Everything will soon be better You'll soon begin to realize Come on and talk to me [Chorus] [Chorus]

 

Vertaling

Praat tegen me, laat me niet in verwarring achter Praat met me, laten we zien wat morgen brengt En als je het je dan herinnert Dingen zullen zoveel beter zijn Praat tegen me Praat tegen me, geef me niet de stille behandeling Praat met me, want ik ben niet op de hoogte van de overeenkomst En dan ontdek je misschien De ene is beter dan de andere Praat tegen me [refrein] stapje voor stapje Ik probeer bij jou te komen, schat One step at a time You're gonna talk to me [Chorus] Praat met me, al is de schade zo triest Praat tegen me met het verdriet in je ogen Alles zal snel beter worden Je zal je snel beginnen te realiseren Kom op en praat met me [Chorus] [Chorus]