Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: electric six Songtekst: serious help (demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: electric six - serious help (demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van serious help (demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van electric six! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van electric six en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals serious help (demo) .

Origineel

Every night's another nightmare And I can't wake up And every time I see your face, girl I self-destruct [self destruct, self destruct] I feel like giving up, yeah Feel I might be better off dead 'Cos you've become the monster, living underneath my bed I need some serious help And you said it's only love, yeah I need some serious help 'Cos I just can't stop thinking of ya So get me to West Hollywood, and let me see the doctor Take me to the Betty Ford in a helicopter Get me to my nearest Christian science meeting room tonight If you see me running by with a fork stuck in my eye Would you take me seriously? Voices in my head, visions of the dead Do you take me seriously? It's like killing, like loving Like making a baby It's like a violent crime It's like lying, like dying Like starting a war, man It's like the end of time I need some serious help And you said it's only love, yeah I need some serious help 'Cos I just can't stop thinking of ya So get me to West Hollywood, and let me see the doctor Get me to the Betty Ford in a helicopter Get me to my nearest Christian science meeting room tonight Oh, I I need some serious help Cause I can't be with no one else I need some serious help So I make a little note to myself Saying: Note to self Be confident Stay focused Aim high Note to self Why? Why? Why? Why? Why?

 

Vertaling

Elke nacht is een nieuwe nachtmerrie And I can't wake up And every time I see your face, girl I self destruct [zelfvernietiging, zelfvernietiging] I feel like giving up, yeah Feel I might be better off dead Want jij bent het monster geworden, dat onder mijn bed woont Ik heb serieuze hulp nodig En jij zei dat het alleen liefde is, ja Ik heb serieuze hulp nodig Want ik kan niet stoppen aan je te denken Dus breng me naar West Hollywood, en laat me naar de dokter gaan Breng me naar de Betty Ford in een helikopter Breng me vanavond naar de dichtstbijzijnde Christelijke Wetenschapsruimte. Als je me voorbij ziet lopen met een vork in m'n oog zou je me dan serieus nemen? Stemmen in mijn hoofd, visioenen van de doden. Neem je me serieus? Het is als doden, als liefhebben Zoals een baby maken. Het is als een gewelddadige misdaad Het is als liegen, als sterven Zoals een oorlog beginnen, man Het is als het einde der tijden Ik heb serieuze hulp nodig And you said it's only love, yeah Ik heb serieuze hulp nodig 'Because I just can't stop thinking of ya Dus breng me naar West Hollywood, en laat me naar de dokter gaan Breng me naar de Betty Ford in een helikopter Breng me vanavond naar de dichtstbijzijnde Christelijke Wetenschapsruimte. O, ik... I need some serious help Cause I can't be with no one else I need some serious help Dus maak ik een klein briefje voor mezelf Zeggende: Notitie voor mezelf Wees zelfverzekerd Blijf gefocust Streef hoog Notitie voor jezelf Waarom? Waarom? Waarom? Waarom? Waarom?