Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: electric six Songtekst: take another shape

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: electric six - take another shape ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van take another shape? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van electric six! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van electric six en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals take another shape .

Origineel

[Verse 1] Of all the places I could be right now You are the one I'd rather be For all the faces that I’ve seen somehow Try to attach themselves to me [Pre-Chorus 1] Now I'm underneath The girl with the teeth Brushing hair that isn't there Pull back the sheet And I declare [Chorus] Don’t let me die in a hellscape A medical hellscape Without the towels I came in with I'll take another shape Descend from a great ape And bless the spades we dug in with [Verse 2] Before anyone can make the first cut Accept the terms and conditions It's such a shame that we can make things up Because of silly, silly traditions [Pre-Chorus 2] Now the lady learns That it's my turn As I burn through her millions Let me visit her mouth Before it all goes south [Chorus] Don't let me die in a hellscape A medical hellscape Without the towels I came in with I'll take another shape Descend from a great ape And bless the spades we dug in with [Bridge] Prop me up on flimsy boards Put me in the helicopter I do not send rewards I rarely see the doctor And let me move towards The light I'm moving towards And I shall rock ya [Outro] (Don't let me die) I do not seek rewards The light I’m moving towards Is visible at night When you see me on the television Remember it was my decision To cut the cord with this life Using a plastic knife

 

Vertaling

[Verse 1] Of all the places I could be right now You are the one I'd rather be Voor alle gezichten die ik op een of andere manier heb gezien Proberen zich aan mij te hechten [Pre-Chorus 1] Now I'm under Het meisje met de tanden Haar borstelen dat er niet is Trek het laken terug En ik verklaar [refrein] Laat me niet sterven in een hellandschap Een medisch hellandschap Zonder de handdoeken waarmee ik binnenkwam Ik zal een andere vorm aannemen Afdalen van een grote aap En zegen de schoppen waarmee we gegraven hebben [Vers 2] Voordat iemand de eerste snede kan maken Accepteer de voorwaarden Het is zo jammer dat we dingen kunnen verzinnen Vanwege domme, domme tradities [Pre-Chorus 2] Nu leert de dame Dat het mijn beurt is As I burn through her millions Let me visit her mouth Voordat het allemaal naar het zuiden gaat [refrein] Laat me niet sterven in een hellandschap Een medisch hellandschap Zonder de handdoeken waarmee ik binnenkwam Ik zal een andere vorm aannemen Afdalen van een grote aap En zegen de schoppen waarmee we gegraven hebben [Bridge] Zet me op dunne planken Zet me in de helikopter Ik stuur geen beloningen Ik ga zelden naar de dokter En laat me bewegen naar Het licht waar ik naar toe beweeg And I shall rock ya [Outro] (Don't let me die) I do not seek rewards Het licht waar ik naar toe beweeg Is 's nachts zichtbaar Als je me op de televisie ziet Onthoud dat het mijn beslissing was Om de draad van dit leven door te snijden Met een plastic mes