Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: electric youth Songtekst: if all she has is you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: electric youth - if all she has is you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if all she has is you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van electric youth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van electric youth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if all she has is you .

Origineel

What can I say? I'll never know what happened today I've written a song To string her along I knew it was wrong She told me we would last forever That all she ever had was me I've just said goodbye based on a lie That I told to my sweet love [x2] But if all she has is you Make sure you're one in a million She waited in vain A figure in black, alone in the rain She still wears her ring A curious thing, a curious thing She told me we would last forever That all she ever had was me I've just said goodbye based on a lie That I told to my sweet love [x3] But if all she has is you Make sure you're one in a million

 

Vertaling

Wat kan ik zeggen? Ik zal nooit weten wat er vandaag gebeurd is. Ik heb een liedje geschreven To string her along Ik wist dat het verkeerd was. She told me we would last forever Dat alles wat ze ooit had, ik was Ik heb net afscheid genomen gebaseerd op een leugen Dat ik vertelde aan mijn lieve liefde [x2] Maar als alles wat ze heeft, jij bent Zorg ervoor dat je één uit een miljoen bent Ze wachtte tevergeefs Een figuur in het zwart, alleen in de regen Ze draagt nog steeds haar ring Een merkwaardig ding, een merkwaardig ding She told me we would last forever That all she ever had was me Ik heb net afscheid genomen gebaseerd op een leugen Die ik vertelde aan mijn lieve liefde [x3] Maar als ze alleen jou heeft Zorg ervoor dat je één uit een miljoen bent