Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elegy Songtekst: sweet revenge

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elegy - sweet revenge ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sweet revenge? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elegy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elegy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sweet revenge .

Origineel

[Van der Laars/Bruinenberg/Parry] Watch out... I feel the strain Arms in the air, pointing at me No doubt... am I to blame I swear it's the truth, my life's not a game Against the wall... Waiting for someone toe, and crucify me I'll take it all... If humiliation is worse, than all the pain Sweet revenge is all they seek Never smile, they never speak But pretend to be your friend Then strike you down Sweet revenge, hatred deep Say a prayer, then watch you weep Strong, the mighty, one and all Each one will fall Too late, the chase has begun My every move, they're right behind me It's never fate, when damage is done To the bitter sweet end 'Til the battle is won I'm standing tall... Freedom and justice have gone, they stripped it from me I'll take 'em all... The courage to fight everyone 'Til truth prevails

 

Vertaling

[Van der Laars / Bruinenberg / Parry] Pas op ... ik voel de spanning Armen in de lucht, naar mij wijzend Geen twijfel ... heb ik de schuld Ik zweer dat het de waarheid is, mijn leven is geen spel Tegen de muur... Wachten tot iemand toe is en mij kruisigen Ik neem het allemaal ... Als vernedering erger is, dan alle pijn Zoete wraak is alles wat ze zoeken Glimlach nooit, ze spreken nooit Maar doe alsof je je vriend bent Sla je dan neer Zoete wraak, diepe haat Zeg een gebed en kijk hoe je huilt Sterk, de machtige, allemaal Ieder zal vallen Te laat is de jacht begonnen Bij elke beweging staan ??ze vlak achter me Het is nooit het lot als er schade wordt aangericht Tot het bitterzoete einde 'Tot de strijd gewonnen is Ik sta rechtop ... Vrijheid en rechtvaardigheid zijn verdwenen, ze hebben het me ontnomen Ik neem ze allemaal ... De moed om met iedereen te vechten 'Tot de waarheid de overhand heeft