Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: element 101 Songtekst: 20 years in the making

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: element 101 - 20 years in the making ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 20 years in the making? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van element 101! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van element 101 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 20 years in the making .

Origineel

If only my heart spoke, the things it would tell me To hold onto meaning, keep on dreaming If only my heart spoke, the things it would tell me To hold onto meaning, keep on dreaming Everything tumbles, oh, so quickly to the ground As I sit here wishing, waiting and anticipating I don't know what calculations I have made But I know, I know, I must have something right If only my heart spoke, the things it would tell me To hold onto meaning, keep on dreaming If only my heart spoke, the things it would tell me To hold onto meaning, keep on dreaming Thinking myself even deeper every day Contemplating, formulating and even dedicating Meanings to feelings that I can't play advocate Still I know, I know, I must have something right And butterflies, deep between my heart and stomach Tell me I'm alive Those butterflies, deep between my heart and stomach Tell me I'm alive If only my heart spoke, the things it would tell me To hold onto meaning, keep on dreaming If only my heart spoke, the things it would tell me To hold onto meaning, keep on dreaming

 

Vertaling

Als mijn hart maar sprak, de dingen die het me zou vertellen Om te blijven vasthouden aan betekenis, blijf dromen Als mijn hart maar sprak, de dingen die het me zou vertellen Om te blijven vasthouden aan betekenis, blijf dromen Alles valt zo snel op de grond Terwijl ik hier zit te wensen, wachten en anticiperen Ik weet niet welke berekeningen ik heb gemaakt Maar ik weet het, ik weet het, ik moet iets goed hebben Als mijn hart maar sprak, de dingen die het me zou vertellen Om te blijven vasthouden aan betekenis, blijf dromen Als mijn hart maar sprak, de dingen die het me zou vertellen Om te blijven vasthouden aan betekenis, blijf dromen Ik denk elke dag nog dieper Overpeinzen, formuleren en zelfs opdragen Betekenissen voor gevoelens die ik niet kan verdedigen Toch weet ik het, ik weet het, ik moet iets goed hebben En vlinders, diep tussen mijn hart en buik Zeg me dat ik leef Die vlinders, diep tussen mijn hart en buik Zeg me dat ik leef Als mijn hart maar sprak, de dingen die het me zou vertellen Om te blijven vasthouden aan betekenis, blijf dromen Als mijn hart maar sprak, de dingen die het me zou vertellen Om te blijven vasthouden aan betekenis, blijf dromen