Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: element 101 Songtekst: only in pictures

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: element 101 - only in pictures ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van only in pictures? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van element 101! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van element 101 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals only in pictures .

Origineel

It's kind of funny how it works But as soon as I left All the days that we spent Came back to me So I sat down real still With your letter in my hand And I thought of that one night long ago When I ran into the park when it was dark I didn't know if you could find me in the night I got so scared that I went running after you I still remember how you look It's in the pictures of my mind I hold your hand inside my head I hold your smile in my dreams It's strange enough to think That there's a million miles Keeping me from sitting next to you Well, I know I can't drive And I can't walk to you Do you remember that one night long ago? When I ran into the park when it was dark I didn't know if you could find me in the night I got so scared that I went running after you I still remember how you look It's in the pictures of my mind I hold your hand inside my head I hold your smile in my dreams I still remember how you look It's in the pictures of my mind I hold your hand inside my head I hold your smile in my dreams I still remember how you look It's in the pictures of my mind I hold your hand inside my head I hold your smile in my dreams

 

Vertaling

Het is best grappig hoe het werkt Maar zodra ik vertrok Alle dagen die we hebben doorgebracht Kwam terug naar mij Dus ging ik heel stil zitten Met je brief in mijn hand En ik dacht daar lang geleden aan op een avond Toen ik het park in rende toen het donker was Ik wist niet of je me 's nachts kon vinden Ik werd zo bang dat ik achter je aan rende Ik herinner me nog steeds hoe je eruit ziet Het staat op de foto's van mijn gedachten Ik houd je hand in mijn hoofd Ik houd je glimlach vast in mijn dromen Het is vreemd genoeg om na te denken Dat er een miljoen mijl is Voorkom dat ik naast je zit Ik weet dat ik niet kan rijden En ik kan niet naar je toe lopen Herinner je je dat een nacht lang geleden? Toen ik het park in rende toen het donker was Ik wist niet of je me 's nachts kon vinden Ik werd zo bang dat ik achter je aan rende Ik herinner me nog steeds hoe je eruit ziet Het staat op de foto's van mijn gedachten Ik houd je hand in mijn hoofd Ik houd je glimlach vast in mijn dromen Ik herinner me nog steeds hoe je eruit ziet Het staat op de foto's van mijn gedachten Ik houd je hand in mijn hoofd Ik houd je glimlach vast in mijn dromen Ik herinner me nog steeds hoe je eruit ziet Het staat op de foto's van mijn gedachten Ik houd je hand in mijn hoofd Ik houd je glimlach vast in mijn dromen