Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: element 101 Songtekst: today and always

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: element 101 - today and always ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van today and always? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van element 101! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van element 101 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals today and always .

Origineel

Summer days are gone now These ways I must not allow To override where you reside In front, behind, but still beside The stars shine so much brighter when I'm with you You put such a sparkle into my eye Sing softly lullaby And warm me like the sun of July Where can I draw my inspiration from? Where can I find the means to motivate? To get me out of bed When I'm down, go ahead Well, I don't know why it's cold outside But it's still warm in our hearts Where else would we wanna start? Well, I don't know why it's cold outside But it's still warm in our hearts Where else would we wanna start? And breathe your breath upon me Please rain your smiles down on me Blow through my hair, you're in the air I sing this song in the form of a prayer The stars shine so much brighter when I'm with you Always and forever is how we'll be Behind me is all the things I give up for yourpany Where can I draw my inspiration from? Where can I find the means to motivate? To pick me up when I'm down Once again, go ahead Well, I don't know why it's cold outside But it's still warm in our hearts Where else would we wanna start? Well, I don't know why it's cold outside But it's still warm in our hearts Where else would we wanna start? Well, I don't know why it's cold outside It's cold outside, it's cold outside But it's still warm in our hearts Where else would we wanna start?

 

Vertaling

De zomerdagen zijn nu voorbij Deze manieren mag ik niet toestaan Om te negeren waar u verblijft Vooraan, achter, maar nog steeds naast De sterren schijnen zoveel helderder als ik bij je ben Je hebt zo'n sprankeling in mijn oog gebracht Zing zacht slaapliedje En verwarm me als de zon van juli Waar kan ik mijn inspiratie vandaan halen? Waar vind ik de middelen om te motiveren? Om me uit bed te halen Als ik beneden ben, ga je gang Ik weet niet waarom het buiten koud is Maar het is nog steeds warm in ons hart Waar zouden we anders willen beginnen? Ik weet niet waarom het buiten koud is Maar het is nog steeds warm in ons hart Waar zouden we anders willen beginnen? En adem je adem op mij Laat alsjeblieft je glimlach op me neerregenen Blaas door mijn haar, je zit in de lucht Ik zing dit lied in de vorm van een gebed De sterren schijnen zoveel helderder als ik bij je ben Altijd en voor altijd is hoe we zullen zijn Achter me zijn alle dingen Ik geef het op voor uw bedrijf Waar kan ik mijn inspiratie vandaan halen? Waar vind ik de middelen om te motiveren? Om me op te halen als ik beneden ben Nogmaals, ga je gang Ik weet niet waarom het buiten koud is Maar het is nog steeds warm in ons hart Waar zouden we anders willen beginnen? Ik weet niet waarom het buiten koud is Maar het is nog steeds warm in ons hart Waar zouden we anders willen beginnen? Ik weet niet waarom het buiten koud is Buiten is het koud, buiten is het koud Maar het is nog steeds warm in ons hart Waar zouden we anders willen beginnen?