Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elevation worship Songtekst: here again (paradoxology)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elevation worship - here again (paradoxology) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here again (paradoxology)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elevation worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elevation worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here again (paradoxology) .

Origineel

[Verse 1] Can't go back to the beginning Can't control what tomorrow will bring But I know here in the middle Is the place where You promise to be [Chorus] I'm not enough unless You come Will You meet me here again? 'Cause all I want is all You are Will You meet me here again? [Verse 2] As I walk now through the valley Let Your love rise above every fear Like the sun shaping the shadow In my weakness, Your glory appears [Chorus] I'm not enough unless You come Will You meet me here again? 'Cause all I want is all You are Will You meet me here again? I'm not enough unless You come Will You meet me here again? 'Cause all I want is all You are Will You meet me here again? [Bridge] Not for a minute was I forsaken The Lord is in this place The Lord is in this place Come Holy Spirit, dry bones awaken The Lord is in this place The Lord is in this place Not for a minute was I forsaken The Lord is in this place The Lord is in this place Come Holy Spirit, dry bones awaken The Lord is in this place The Lord is in this place How awesome is this place How awesome is this place I know the Lord is in this place The Lord is in this place Oh, the Lord is in this place Oh, the Lord is in this place [Chorus] I'm not enough unless You come Will You meet me here again? 'Cause all I want is all You are Will You meet me here again?

 

Vertaling

[Verse 1] Can't go back to the beginning Can't control what tomorrow will bring Maar ik weet dat hier in het midden Is de plaats waar U belooft te zijn [refrein] Ik ben niet genoeg tenzij U komt Zul je me hier weer ontmoeten? Want alles wat ik wil is alles wat U bent Zul je me hier weer ontmoeten? [Verse 2] Als ik nu door de vallei loop Laat Uw liefde boven elke angst uitstijgen Zoals de zon de schaduw vormt In mijn zwakheid, verschijnt Uw glorie [refrein] Ik ben niet genoeg tenzij U komt Zult U mij hier weer ontmoeten? Want alles wat ik wil is alles wat U bent Zult U mij hier weer ontmoeten? Ik ben niet genoeg tenzij U komt Wil je me hier weer ontmoeten? Want alles wat ik wil is alles wat U bent Wil je me hier weer ontmoeten? [Brug] Ik ben geen minuut in de steek gelaten De Heer is op deze plaats De Heer is op deze plaats Kom Heilige Geest, droge beenderen ontwaak De Heer is hier op deze plaats De Heer is op deze plaats Geen minuut was ik in de steek gelaten De Heer is op deze plaats De Heer is op deze plaats Kom Heilige Geest, droge beenderen ontwaak De Heer is hier De Heer is op deze plaats Hoe ontzagwekkend is deze plek Hoe ontzagwekkend is deze plek Ik weet dat de Heer op deze plaats is De Heer is op deze plek Oh, de Heer is op deze plaats Oh, de Heer is op deze plek [Chorus] Ik ben niet genoeg tenzij U komt Zult U mij hier weer ontmoeten? Want alles wat ik wil is alles wat U bent Zult U mij hier weer ontmoeten?