Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elevation worship Songtekst: in your presence

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elevation worship - in your presence ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in your presence? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elevation worship! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elevation worship en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in your presence .

Origineel

In Your presence there is freedom In Your presence there is hope In Your presence there is healing Love restores me, I am whole No matter how far I run You are with me No matter how far I fall Your love is everlasting Your kindness never ends God You never leave me Your presence goes before us Your glory has no end God You never leave me In Your presence there is power Through Your spirit, strength will rise In Your presence there is mercy And in Your presence I'm alive No matter how far I run You are with me No matter how far I fall Your love is everlasting Your kindness never ends God You never leave me Your presence goes before us Your glory has no end God You never leave me You will be our guide To the end, to the end The Lord is with me He will not forsake me Your love is everlasting Your kindness never ends God You never leave me Your presence goes before us Your glory has no end God You never leave me You will be our guide To the end, to the end The Lord is with me He will not forsake me

 

Vertaling

In Uw aanwezigheid is er vrijheid In Uw aanwezigheid is er hoop In Uw aanwezigheid is er genezing Liefde herstelt mij, ik ben heel Hoe ver ik ook loop U bent bij mij Hoe ver ik ook val Uw liefde is eeuwig Uw goedheid eindigt nooit God, U verlaat me nooit Uw aanwezigheid gaat ons voor Uw glorie kent geen einde God, U verlaat mij nooit In Uw aanwezigheid is er kracht Door Uw geest, zal kracht oprijzen In Uw aanwezigheid is er barmhartigheid En in Uw aanwezigheid leef ik Hoe ver ik ook loop U bent bij mij Hoe ver ik ook val Uw liefde is eeuwig Uw goedheid eindigt nooit God, U verlaat me nooit Uw aanwezigheid gaat ons voor Uw glorie kent geen einde God, U verlaat mij nooit U zult onze gids zijn Tot het einde, tot het einde De Heer is bij mij Hij zal mij niet verlaten Uw liefde is eeuwig Uw goedheid eindigt nooit God, U verlaat mij nooit Uw aanwezigheid gaat ons voor Uw heerlijkheid kent geen einde God, U verlaat mij nooit U zult onze gids zijn Tot het einde, tot het einde De Heer is met mij Hij zal mij niet verlaten