Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Elevator, Elevator Songtekst: I kissed Charles

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Elevator, Elevator - I kissed Charles ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I kissed Charles? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Elevator, Elevator! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter E van Elevator, Elevator en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I kissed Charles .

Origineel

I cannot stay behind
With another song about kissing you
Although I am the one who never kissed you

And I bet it ends
in another one's bed but
Let me think about it before
more calamity scenario's will be played
into my head

I kissed Charles on her cheek

 

Vertaling

Ik kan niet achterblijven
Met een ander liedje over kussen met jou
Alhoewel ik degene ben die je nooit gekust heeft

En ik wed dat het eindigt
in het bed van iemand anders maar
Laat me er over denken voordat
Meer ramp scenario's afgespeeld zullen worden
in mijn hoofd

Ik kuste Charles op haar wang