Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elexis marie Songtekst: fade away

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elexis marie - fade away ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fade away? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elexis marie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elexis marie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fade away .

Origineel

All by yourself alone at night. Thinking to myself I know you wanna cry. Let me tell you nothings the same I can feel it deep inside the devils driven you away. Fade away forget everything, Fade away forget everything. My mind wants to play life seems meaningless I must say and I know its wrong to feel this way for so damn long. You can numb my brain if you can cure my pain. Afraid to lose don't wanna fight I just might. Fade away forget everything, fade away forget everything. But you might see what lies within me and you might believe that all is meant to be. Why, why should you and I Fade away forget everything, fade away forget everything.

 

Vertaling

Helemaal alleen 's nachts. Bij mezelf denkend, ik weet dat je wilt huilen. Laat me je vertellen dat niets hetzelfde is. Ik kan het diep van binnen voelen. De duivel heeft je weggedreven. Verdwijn en vergeet alles. Verdwijn en vergeet alles. Mijn geest wil spelen het leven lijkt zinloos ik moet zeggen en ik weet dat het verkeerd is om zo te voelen voor zo verdomd lang. Je kan mijn hersenen verdoven als je mijn pijn kan genezen. Bang om te verliezen wil ik niet vechten maar misschien wel. Verdwijn en vergeet alles, verdwijn en vergeet alles. Maar misschien zie je wat in me schuilt en geloof je dat alles voorbestemd is. Waarom, waarom zouden jij en ik Fade away forget everything, fade away forget everything.