Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elf power Songtekst: come lie down with me (and sing my song)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elf power - come lie down with me (and sing my song) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come lie down with me (and sing my song)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elf power! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elf power en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come lie down with me (and sing my song) .

Origineel

You will know me Walking slowly Through the spaces underneath Pull me under Rolling thunder Echoes all up and down the street Come lie down with me and sing my song Close your eyes and soon we will be gone Midnight water Lovely daughter This was just where I wanted to be Windows open Nothing spoken Just the sound of the rain on the sea Come lie down with me and sing my song Close your eyes and soon we will be gone In the dream I was older And I sat on the bench in the park You came up from the ground and you followed me into the dark Come lie down with me and sing my song Close your eyes and soon we will be gone

 

Vertaling

Je zult me kennen Langzaam lopend Door de ruimtes eronder Trek me onder Rollende donder Echo's op en neer door de straat Kom bij me liggen en zing mijn lied Sluit je ogen en spoedig zullen we weg zijn Middernachtelijk water Lieve dochter Dit was precies waar ik wilde zijn Ramen open Niets gezegd Alleen het geluid van de regen op de zee Kom bij me liggen en zing mijn lied Sluit je ogen en weldra zullen we weg zijn In de droom was ik ouder En ik zat op het bankje in het park Je kwam uit de grond en je volgde me in het donker Kom bij me liggen en zing mijn lied Sluit je ogen en weldra zijn we weg