Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elf power Songtekst: hybrid moments

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elf power - hybrid moments ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hybrid moments? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elf power! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elf power en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hybrid moments .

Origineel

If you're gonna scream, scream with me Moments like this never last When new creatures rape your face Hybrids opened up the door Ooh baby when you cry Your face is momentary You hide your looks Behind these scars In hybrid moments Give me a moment Give me a moment Give me a moment Ooh baby when you cry Your face is momentary You hide your looks Behind these scars In hybrid moments In hybrid moments In hybrid moments In hybrid moments Give me a moment Give me a moment

 

Vertaling

Als je gaat schreeuwen, schreeuw dan met me mee Momenten als deze duren nooit lang Wanneer nieuwe wezens je gezicht verkrachten Hybriden openden de deur Ooh baby als je huilt Je gezicht is kortstondig Je verbergt je uiterlijk Achter deze littekens In hybride momenten Geef me een moment Geef me een moment Geef me een moment Ooh baby when you cry Je gezicht is kortstondig Je verbergt je blikken Achter deze littekens In hybride momenten In hybride momenten In hybride momenten In hybride momenten Geef me een moment Geef me een moment