Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elf power Songtekst: you make me die

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elf power - you make me die ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you make me die? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elf power! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elf power en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you make me die .

Origineel

well there's a feeling in this world that causes unrest your ambition and success is what i detest i try to be true i'm trying my best i'm not seduced by your cheap love hatreds and mess you make me die i heard all you gotta say i heard it in school about your soft-soap sex and your sickly drawl but you only care for yourself just like all the rest you love you filthy god and think you're the best you make me die TVs, videos, money and vice get you crawling on the floor like a suckin lice you'll swallow seed before you take advice well someone should of told you girl that ain't very nice you make me die

 

Vertaling

nou er is een gevoel in deze wereld dat onrust veroorzaakt Jullie ambitie en succes... is wat ik verafschuw. Ik probeer eerlijk te zijn. ik doe mijn best ik laat me niet verleiden door jouw goedkope liefde haat en rotzooi je doet me sterven ik heb alles gehoord wat je te zeggen hebt ik hoorde het op school over je zachte-zeep sex en je ziekelijke lijperigheid maar je geeft alleen om jezelf net als al de rest. je houdt van je smerige god en denkt dat je de beste bent je laat me sterven TV's, video's, geld en ondeugd laten je over de vloer kruipen als een zuigende luizen je zult zaad inslikken voordat je advies aanneemt nou iemand had het je moeten vertellen meisje dat is niet erg aardig Je laat me sterven.