Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elisa Songtekst: so much of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elisa - so much of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so much of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elisa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elisa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so much of me .

Origineel

Yeah, and the chemistry is clear when the boundries that restrain me can be overcome so easily on a night when I was shielded by a clutch of dreams half-hearted that I feared to see discarded Yeah, and the paradox is clear when I tried to keep them buried all the secrets of my yearnings just to find Im out there sharing and the loose-tongued one is me I betray myself though wary theres so much of me that you dont see and so many things theres no discerning and so much we gotta take on this journey together Oh, theres a hidden smile revealed and Im struggling to release it from the boundries that restrain me then our doubts will disappear in a sea of frozen senses as we loosen our defences theres so much of me that you dont see and so many things theres no discerning and so much we gotta take on this journey together theres so many things that we cant see and so many things well be confiding and so much weve gotta learn as we walk on together Oh, but the hesitations clear as I swing still undecided its concealing or revealing and a momentary fear but youre breaking through the silence and the boundries that restrain me theres so much of me that you dont see and so many things theres no discerning and so much we gotta take on this journey together theres so many things that we cant see and so many things well be confiding and so much weve gotta learn as we walk on together

 

Vertaling

Ja, en de chemie is duidelijk wanneer de grenzen die me in toom houden zo gemakkelijk overwonnen kunnen worden op een nacht toen ik werd afgeschermd door een koppeling van halfslachtige dromen die ik vreesde te zien weggegooid worden Ja, en de paradox is duidelijk toen ik probeerde ze begraven te houden al de geheimen van mijn verlangens alleen om te ontdekken dat ik ze daarbuiten deel en de loslippige ben ik Ik verraad mezelf hoewel op mijn hoede er is zoveel van mij dat jij niet ziet en zoveel dingen die niet te onderscheiden zijn en zo veel dat we samen op deze reis moeten nemen Oh, er is een verborgen glimlach onthuld en ik worstel om het los te laten van de grenzen die me in toom houden dan zullen onze twijfels verdwijnen in een zee van bevroren zintuigen als we onze verdediging loslaten er is zoveel van mij dat je niet ziet en zoveel dingen die niet te onderscheiden zijn en zo veel dat we samen op deze reis moeten nemen er zijn zoveel dingen die we niet kunnen zien en zo veel dingen die we moeten toevertrouwen en we moeten nog zoveel leren als we samen verder gaan. Oh, maar de aarzelingen zijn duidelijk as I swing still undecided het verbergen of onthullen en een kortstondige angst maar je breekt door de stilte en de grenzen die me in toom houden er is zoveel van mij dat je niet ziet en zoveel dingen die niet te onderscheiden zijn en zo veel dat we samen op deze reis moeten nemen er zijn zoveel dingen die we niet kunnen zien en zo veel dingen die we moeten toevertrouwen en we moeten nog zoveel leren als we samen verder gaan