Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elisa Songtekst: waste your time on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elisa - waste your time on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waste your time on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elisa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elisa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waste your time on me .

Origineel

I've been waiting a lifetime in anticipation I've been waiting for so long Fighting frustration You came along With no explanation I'm not leaving without you You are my destination Waste your time on me Watch the hours fly by like they do in dreams Waste your time on me Both of us can stop tryin' to say the right thing Now it's only the two of us What a wonderful mess we are making Scared of the ones we trust Our hearts are tired of breaking And having you near me Is as far as I want you to be Waste your time on me Watch the hours fly by like they do in dreams Waste your time on me Both of us can stop tryin' to say the right thing Waste your time on me Together we can leave behind the lines of enemies Come waste your time on me It's my love and your love Our good love, our hard love To come by It's my love and your love Our good love, our hard love To come by Waste your time on me Watch the hours fly by like they do in dreams Waste your time on me Both of us can stop tryin' to say the right thing Waste your time on me Together we can leave behind the lines of enemies Waste your time on me Waste your time on me Waste your time on me Waste your time Come waste your time on me Come waste your time on me It's my love and your love Our good love, our hard love To come by

 

Vertaling

Ik heb een leven lang in afwachting gewacht Ik wacht al zo lang Vechtend tegen frustratie Jij kwam langs zonder uitleg Ik ga niet weg zonder jou Jij bent mijn bestemming Verspil je tijd aan mij Kijk hoe de uren voorbij vliegen zoals in dromen Verspil je tijd aan mij We kunnen allebei stoppen met proberen het juiste te zeggen Nu zijn we nog maar met z'n tweeën Wat een prachtige puinhoop maken we Bang voor degenen die we vertrouwen Onze harten zijn moe van het breken En jou in mijn buurt hebben is zo ver als ik wil dat je bent Verspil je tijd aan mij Kijk hoe de uren voorbij vliegen zoals in dromen Verspil je tijd aan mij We kunnen allebei stoppen met proberen het juiste te zeggen Verspil je tijd aan mij Samen kunnen we de linies van vijanden achter ons laten Kom verspil je tijd aan mij Het is mijn liefde en jouw liefde Onze goede liefde, onze harde liefde Om langs te komen Het is mijn liefde en jouw liefde Onze goede liefde, onze harde liefde Om langs te komen Verspil je tijd aan mij Kijk hoe de uren voorbij vliegen zoals in dromen Verspil je tijd aan mij We kunnen allebei stoppen met proberen het juiste te zeggen Verspil je tijd aan mij Samen kunnen we de linies van vijanden achter ons laten Verspil je tijd aan mij Verspil je tijd aan mij Verspil je tijd aan mij Verspil je tijd Kom verspil je tijd aan mij Verspil je tijd aan mij Het is mijn liefde en jouw liefde Onze goede liefde, onze harde liefde To come by