Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elize Songtekst: can t you feel it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elize - can t you feel it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t you feel it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elize! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elize en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t you feel it .

Origineel

i hear you ring the bell and i am pleased to hear you wanna spend the night with me but you don't pay attention to what i have to say you only wanna do what your way now i feel the need to share the day with you it makes me wanna save the night for you but you don't wanna see what we can really be you just wanna play games with me now can't you feel it you gotta make up your mind you gotta choose between love and desire now can't you feel it that it turns me hard i want your love and catch you on fire now can't you feel it cuz you love me cuz of me can't you feel it and take my heart and set me free (x2) now baby listen up if you don't wanna stay you gotta give me more then desire now if you don't give in i feel sorry to say we're gotta have to leave it this way cuz i feel the need to share the day with you it makes me wanna save the night for only you but you don't wanna see what we can really be you just wanna play a game with me now can't you feel it you gotta make up your mind you better choose between love and desire now can't you feel it that it tears me apart i want your love but it gets me on fire now can't you feel it love me cuz of me (x2) now can't you feel it and take my heart and set me free now i feel the need to share the day with you it makes me wanna save the night for only you but you don't wanna see what we can really be you just wanna play a game with me now can't you feel it you gotta make up your mind you gotta choose between love and desire now can't you feel it that it tears me apart i want your number to catch you on fire now can't you feel it you left me cuz of me (x2) can't you feel ite take my hear and set me free(x2) can't you feel it woah woah woah can't you feel it yeah yeah yeah now can't you feel it hey hey hey now baby can't you feel it now can't you feel it

 

Vertaling

Ik hoor je aanbellen en ik ben blij dat te horen je wilt de nacht met mij doorbrengen maar je let niet op wat ik te zeggen heb je wilt alleen doen wat je wilt nu voel ik de behoefte om de dag met je te delen Ik wil de nacht voor je bewaren maar je wilt niet zien wat we echt kunnen zijn je wilt gewoon spelletjes met me spelen nu kun je het niet voelen, je moet een beslissing nemen je moet kiezen tussen liefde en verlangen voel je nu niet dat het me moeilijk maakt Ik wil je liefde en je in brand steken kan je het nu niet voelen, want je houdt van me, want van mij kan je het niet voelen en mijn hart nemen en me vrijmaken (x2) nu schat, luister als je niet wilt blijven je moet me meer geven dan verlangen nu als je niet toegeeft het spijt me te zeggen we moeten het zo laten cuz ik voel de behoefte om deel de dag met jou Ik wil de nacht alleen voor jou bewaren maar je wilt niet zien wat we echt kunnen zijn je wilt gewoon een spelletje met me spelen nu kun je het niet voelen, je moet een beslissing nemen je kunt beter kiezen tussen liefde en verlangen voel je nu niet dat het me uit elkaar scheurt Ik wil je liefde, maar het zet me in brand kan je nu niet voelen dat het van me houdt, want van mij (x2) Voel je het nu niet en neem mijn hart en laat me vrij nu heb ik daar behoefte aan deel de dag met jou Ik wil de nacht alleen voor jou bewaren maar je wilt niet zien wat we echt kunnen zijn je wilt gewoon een spelletje met me spelen nu kun je het niet voelen, je moet een beslissing nemen je moet kiezen tussen liefde en verlangen voel je nu niet dat het me uit elkaar scheurt Ik wil dat je nummer je in brand steekt kan je het nu niet voelen, je liet me achter omdat ik kan je je niet voelen, neem mijn gehoor en laat me vrij kan je het niet voelen woah woah woah voel je het niet ja ja ja nu voel je het niet hey hey hey nu schatje kan je het niet voelen voel je het nu niet