Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elizeth cardoso Songtekst: boneca de piche

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elizeth cardoso - boneca de piche ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van boneca de piche? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elizeth cardoso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elizeth cardoso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals boneca de piche .

Origineel

(Elizeth Cardoso e Grande Otelo). Venho danado com meus calos quentes. Quase enforcado no meu colarinho. Venho empurrando quase toda a gente, Eh! Eh!. Pra ver meu benzinho. Eh! Eh! Pra ver meu benzinho. Nego "tu veio" quase num arranco. Cheio de dedo dentro dessas luvas. Bem que o ditado diz: nego de branco (Eh! Eh!). É sinar de chuva. Eh! Eh! É sinar de chuva. Da cor do azeviche, da jaboticaba. Boneca de piche, és tu que me acabas. Sou preto e meu gosto, ninguém me contesta,. Mas há muito branco com pinta na testa. Tem português assim nas minhas águas. Que culpa eu tenho de ser boa mulata. Nego se tu aborrece minhas mágoas (Eh! Eh!). Eu te dou a lata. Eh! Eh! Eu te dou lata. Não me farseia "ó muié canaia",. Se tu me enganas vai haver banzé. Eu te sapeco dois "rabo-de-arraia", "muié" (Eh!, Eh!). E te piso o pé. Eh! Eh! E te piso o pé. Da cor do azeviche, da jabuticaba. Boneca de piche, sou eu que te acaba. Tu és preto e teu gosto ninguém te contesta. Mas há muito branco com pinta na testa. Sou preto e meu gosto ninguém me contesta. Mas há muito branco com pinta na testa

 

Vertaling

(Elizeth Cardoso en Grande Otelo). Ik ben gek geworden met mijn eelt heet. Bijna hangend aan mijn kraag. Ik heb bijna iedereen geduwd, Eh! Eh! Om mijn baby te zien. Eh! Eh! Om mijn baby te zien. Nego "je kwam" bijna in een hartslag. Je hebt je vingers in die handschoenen. Het gezegde luidt: Nego de branco (Eh! Eh!). Het is een regen teken. Eh! Eh! Het is een regenbel. De kleur van hulst, van de jaboticaba. Teerlul, jij bent degene die me afmaakt. Ik ben zwart en niemand betwist mijn smaak. Maar er zijn veel blanken met vlekken op hun voorhoofd. Er zijn Portugezen zoals dat in mijn wateren. Het is mijn schuld dat ik een goede mulat ben. Nego se aborrece minha mágoas (Eh! Eh!). Ik geef je het blikje. Eh! Eh! Ik geef je het blikje. Hou me niet voor de gek, "muié canaia". Als je me bedriegt, komen er problemen. Ik geef je twee "aarsstaarten", "muié" (Eh!, Eh!). En ik ga op je voet staan. Eh! Eh! En ik zal je voet stampen. De kleur van hulst, de kleur van jabuticaba. Pitchfork pop, ik ben degene die je afmaakt. Je bent zwart en niemand betwist je smaak. Maar er zijn veel blanken met vlekken op hun voorhoofd. Ik ben zwart en niemand betwist mijn smaak. Maar er zijn veel blanken met vlekken op hun voorhoofd