Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elizeth cardoso Songtekst: me dá a penúltima

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elizeth cardoso - me dá a penúltima ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van me dá a penúltima? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elizeth cardoso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elizeth cardoso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals me dá a penúltima .

Origineel

Eu gosto quando alvorece. porque parece que está anoitecendo. e gosto quando anoitece que só vendo. porque penso que alvorece. e então parece que eu pude. mais uma vez, outra noite,. reviver a juventude.. Todo boêmio é feliz. porque quanto mais triste. mais se ilude.. Esse é o segredo de quem,. como eu, vive na boemia:. colocar no mesmo barco. realidade e poesia.. Rindo da própria agonia,. vivendo em paz ou sem paz,. pra mim tanto faz. se é noite ou se é dia.

 

Vertaling

Ik vind het fijn als het begint te schemeren. omdat het lijkt alsof het donker wordt. en ik vind het fijn als het donker wordt dat ik alleen maar kan zien. omdat ik denk dat het begint te schemeren. en dan lijkt het alsof ik. nog een keer, een nacht,. mijn jeugd kan herleven... Elke bohémien is gelukkig, want hoe droeviger hij is, hoe meer hij zichzelf voor de gek houdt. Dat is het geheim van hen die, zoals ik, in bohemen leven:... realiteit en poëzie in hetzelfde schuitje te zetten... Lachend om hun eigen kwelling, levend in vrede of zonder vrede, voor mij maakt het niet uit of het dag of nacht is.