Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elizeth cardoso Songtekst: tormento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elizeth cardoso - tormento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tormento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elizeth cardoso! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elizeth cardoso en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tormento .

Origineel

Tormento dia e noite no meu coração. Já perdi toda a minha ilusão. Este amor, tento em vão esquecer. Porém eu só vivo a te ver. Solidão, tu mataste a minha ilusão. Saudade, tu roubaste a felicidade. Tormento, tu não vês que eu estou a sofrer. Este amor infeliz arruinou meu viver. Solidão, tu mataste a minha ilusão. Saudade, tu roubaste a felicidade. Tormento, tu não vês que eu estou a sofrer. Este amor infeliz arruinou meu viver, meu viver. Este amor infeliz arruinou meu viver

 

Vertaling

Dag en nacht kwellen in mijn hart. Ik ben al mijn illusie kwijt. Deze liefde, probeer ik tevergeefs te vergeten. Maar ik leef alleen om jou te zien. Eenzaamheid, je hebt mijn illusie vermoord. Verlangen, je hebt mijn geluk gestolen. Kwelling, je ziet niet dat ik lijd. Deze ongelukkige liefde heeft mijn leven geruïneerd. Eenzaamheid, je hebt mijn illusie gedood. Verlangen, je hebt mijn geluk gestolen. Kwelling, je ziet niet dat ik lijd. Deze ongelukkige liefde heeft mijn leven verpest, mijn leven. "Deze ongelukkige liefde heeft mijn leven geruïneerd.