Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella baila sola Songtekst: muere el silencio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella baila sola - muere el silencio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van muere el silencio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella baila sola! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella baila sola en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals muere el silencio .

Origineel

Muere el silencio conmigo dentro Muere el da y esta vez quiero ver amanecer Seguro y lento llega el momento De olvidarme de la luz de la calma y la salud Voy de la mano de la noche hacia ningn lugar Ya he aprendido lo que el da me quiso ensear Y ya no tengo fuerzas para nada ms Estoy cansada de atender estoy cansada de escuchar Ojos abiertos suean despiertos Cuando no hay nada mejor que la noche y su calor Rompe el silencio conmigo dentro Y el que no quiera venir Que duerma por ti y por m Voy de la mano de la noche hacia ningn lugar Ya he aprendido lo que el da me quiso ensear Y ya no tengo fuerzas para nada ms Estoy cansada de atender estoy cansada de escuchar

 

Vertaling

Ik wil de stilte zien sterven met mij erin Dies de da en deze keer wil ik de zonsopgang zien Zeker en langzaam komt de tijd Om het licht van kalmte en gezondheid te vergeten Ik ga hand in hand met de nacht naar nergens Ik heb al geleerd wat de dag me wilde leren En ik heb de kracht niet voor iets anders Ik ben moe van het opletten. Ik ben moe van het luisteren. Open ogen zijn aan het dagdromen Als er niets beters is dan de nacht en zijn warmte Breek de stilte met mij binnen En wie niet wil komen Laat hem slapen voor jou en mij. Ik ga hand in hand met de nacht naar nergens Ik heb al geleerd wat de dag me wilde leren En ik heb de kracht niet voor iets anders Ik ben moe van het luisteren. Ik ben moe van het luisteren.