Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: by strauss

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - by strauss ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van by strauss? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals by strauss .

Origineel

Away with the music of Broadway Be off with your Irving Berlin Oh I give no quarter to Kern or Cole Porter And Gershwin keeps pounding on tin How can I be civil when hearing this drivel It`s only for nightclubbin` souses Oh give me the free `n` easy waltz that is Vienneasy and Go tell the band If they want a hand The waltz must be Strauss`s Ya, ya ya, give me oom-pa-pah When I want a melody Lilting through the house Then I want a melody By Strauss It laughs, it sings, the world is in rhyme Swinging to three-quarter time Let the Danube flow along And the Fledermauss Keep the wine and give me song By Strauss By Jove, by Jing, by Strauss is the thing So I say to ha-cha-cha, heraus! Just give me your oom-pa-pah, by Strauss! Let the Danube flow along And the Fledermauss Keep the wine and give me song By Strauss By Jove, by Jing, by Strauss is the thing So I say to ha-cha-cha, heraus! Just give me your oom-pa-pah,

 

Vertaling

Weg met de muziek van Broadway Weg met je Irving Berlin Oh ik geef geen kwart voor Kern of Cole Porter En Gershwin blijft maar op tin rammen Hoe kan ik beleefd zijn bij het horen van dit gewauwel Het is alleen voor nachtclub-meiden Oh geef me de vrije `n` makkelijke wals die Vienneasy is en Zeg tegen de band dat ze een handje willen helpen De wals moet van Strauss zijn Ya, ya ya, geef me oom-pa-pah When I want a melody Loeiend door het huis Dan wil ik een melodie Van Strauss Het lacht, het zingt, de wereld rijmt Swingend naar driekwartsmaat Laat de Donau stromen En de Fledermauss Bewaar de wijn en geef mij het lied Bij Strauss Bij Jove, bij Jing, bij Strauss is het ding Dus zeg ik tegen ha-cha-cha, heraus! Geef me je oom-pa-pah, bij Strauss! Laat de Donau maar stromen En de Fledermauss Bewaar de wijn en geef me je lied Bij Strauss Bij Jove, bij Jing, bij Strauss is het ding Dus zeg ik tegen ha-cha-cha, heraus! Geef me je oom-pa-pah,