Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: can t help lovin dat man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - can t help lovin dat man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can t help lovin dat man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can t help lovin dat man .

Origineel

Oh listen sister, I love my mister man And I can't tell you why, there ain't no reason Why I should love dat man It must be somethin' that the Angels did plan The chimney's smokin', the roof is leakin' in But he don't seem to care He can be happy with just a sip of gin I even love him when his kisses got gin Fish got to swim and birds got to fly I got to love one man 'til I die Can't help lovin' dat man of mine Tell me he's lazy, tell me he's slow Tell me I'm crazy, maybe I know Can't help lovin' dat man of mine When he goes away, that's a rainy day And when he comes back that day is fine The sun will shine He can come home as late as can be Home without him ain't no home to me Can't help lovin' dat man of mine

 

Vertaling

Oh luister zus, ik hou van mijn meneer man En ik kan je niet vertellen waarom, er is geen reden Waarom ik van die man zou houden Het moet iets zijn dat de engelen hebben gepland De schoorsteen rookt, het dak lekt naar binnen But he don't seem to care Hij kan gelukkig zijn met slechts een slokje gin Ik hou zelfs van hem als zijn kussen gin zijn Vissen moeten zwemmen en vogels moeten vliegen Ik moet van één man houden tot ik sterf Ik kan het niet helpen dat ik van die man van mij hou Zeg me dat hij lui is, zeg me dat hij traag is Zeg me dat ik gek ben, misschien weet ik het Ik kan het niet helpen dat ik van die man van mij hou Als hij weggaat, is dat een regenachtige dag And when he comes back that day is fine De zon zal schijnen He can come home as late as can be Thuis zonder hem is geen thuis voor mij Ik kan het niet helpen dat ik van die man van mij hou