Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: do i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - do i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do i love you .

Origineel

Do I love you, do I? Doesn't one and one make two? Do I love you do I? Does July need a sky of blue? Would I miss you, would I If you ever should go away? If the sun should desert the day What would life be? Will I leave you, never? Could the ocean leave the shore? Will I worship you forever? Isn't heaven forevermore? Do I love you, do I? Oh, my dear it's so easy to see Don't you know I do, don't I show you I do? Just as you love me Will I leave you, never? Could the ocean leave the shore? Will I worship you forever? Isn't heaven forevermore? Do I love you, do I? Oh, my dear, it's so easy to see Don't you know I do, don't I show you I do? Just as you love me

 

Vertaling

Hou ik van je, doe ik dat? Is één en één niet twee? Hou ik van je, doe ik dat? Heeft juli een blauwe hemel nodig? Zou ik je missen, zou ik Als je ooit weg zou gaan? Als de zon de dag zou verlaten Wat zou het leven dan zijn? Zal ik je verlaten, nooit? Zou de oceaan de kust kunnen verlaten? Zal ik je voor altijd aanbidden? Is de hemel niet voor altijd? Hou ik van je, doe ik dat? Oh, mijn liefste het is zo makkelijk te zien Weet je niet dat ik dat doe, laat ik je niet zien dat ik dat doe? Net zoals jij van mij houdt. Zal ik je verlaten, nooit? Zou de oceaan de kust kunnen verlaten? Zal ik je voor altijd aanbidden? Is de hemel niet voor altijd? Hou ik van je, doe ik dat? Oh, mijn liefste, het is zo makkelijk te zien Weet je niet dat ik dat doe, laat ik je niet zien dat ik dat doe? Net zoals jij van mij houdt