Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: heart and soul [#]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - heart and soul [#] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heart and soul [#]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heart and soul [#] .

Origineel

Heart and soul I fell in love with you heart and soul Because you held me tight And stole a kiss in the night Heart and soul I begged to be adored I lost control and tumbled overboard gladly That magic night we kissed There in the moon mist Oh, but your lips were thrilling, much too thrilling Never before were mine so faintly willing But now I see what one embrace can do That little kiss you stole Held all my heart and soul Now I see what one embrace can do Look at me; it's got me loving you madly That little kiss you stole Held all my heart and soul

 

Vertaling

Hart en ziel Ik werd verliefd op je met hart en ziel Omdat je me stevig vasthield En een kus stal in de nacht Hart en ziel Ik smeekte om aanbeden te worden Ik verloor de controle en tuimelde graag overboord Die magische nacht dat we kusten Daar in de maannevel Oh, maar je lippen waren opwindend, veel te opwindend Nooit eerder waren de mijne zo vaag gewillig Maar nu zie ik wat een omhelzing kan doen Die kleine kus die je stal Hield heel mijn hart en ziel vast Nu zie ik wat één omhelzing kan doen Kijk naar me, het laat me waanzinnig van je houden Die kleine kus die je stal Hield heel mijn hart en ziel