Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: heart of mine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - heart of mine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heart of mine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heart of mine .

Origineel

I can't believe you really love me That I can call the sun to shine I'm so afraid there'll be Another after me Heart of mine And yet when I receive your letter I'm reassured by every line I hope they still hold true For me there's only you Heart of mine Are you on the level? Do you tell me lies? I'm between the devil And your deep blue haunting eyes I love you so I hate to lose you To me you're something really fine Don't ever change of heart Say we'll never part Heart of mine

 

Vertaling

Ik kan niet geloven dat je echt van me houdt. Dat ik de zon kan oproepen om te schijnen Ik ben zo bang dat er een ander na mij komt Hart van mij En toch, als ik je brief ontvang ben ik gerustgesteld door elke regel Ik hoop dat ze nog steeds waar zijn Voor mij is er alleen jij Hart van mij Ben je op de hoogte? Vertel je me leugens? Ik zit tussen de duivel En jouw diepblauwe spookachtige ogen Ik hou zo van je dat ik het haat je te verliezen Voor mij ben je iets heel moois Verander nooit van gedachten Zeg dat we nooit zullen scheiden Hart van mij