Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: i am in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - i am in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i am in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i am in love .

Origineel

I am dejected, I am depressed Yet resurrected and sailing the crest Why this elation, mixed with deflation? What explanation, I am in love Such conflicting questions rise Around in my brain Should I order cynanide or order champagne? Oh, what is this sudden jolt? I feel like a frightened colt Just hit by a thunderbolt, I am in love I knew the odds were against me before I had no flair for flaming desire But since the gods gave me you to adore I may lose but I refuse to fight the fire So come and enlighten my days and never depart You only can brighten the blaze that burns in my heart For I am wildly in love with you And so in need of a stampede of love I knew the odds were against me before I had no flair for flaming desire But since the gods gave me you to adore I may lose but I refuse to fight the fire So come and enlighten my days and never depart You only can brighten the blaze that burns in my heart For I am wildly in love with you And so in need of a stampede of love And so in need of a stampede of love

 

Vertaling

Ik ben neerslachtig, ik ben depressief Maar toch herrezen en zeilend over de top Waarom deze opgetogenheid, gemengd met deflatie? Welke verklaring, ik ben verliefd Zulke tegenstrijdige vragen rijzen rond in mijn hersenen Moet ik cynanide bestellen of champagne? Oh, wat is deze plotselinge schok? Ik voel me als een bang veulen Net geraakt door een bliksemschicht, ik ben verliefd Ik wist dat de kansen tegen me waren Ik had geen flair voor vlammend verlangen Maar sinds de goden me jou gaven om te aanbidden Ik kan verliezen maar ik weiger het vuur te bestrijden Dus kom en verlicht mijn dagen en vertrek nooit Jij alleen kan de gloed die in mijn hart brandt opvrolijken Want ik ben stapelverliefd op jou En heb zo'n behoefte aan een stormloop van liefde Ik wist dat de kansen eerder tegen me waren Ik had geen flair voor vlammend verlangen Maar sinds de goden me jou gaven om te aanbidden kan ik verliezen maar ik weiger het vuur te bestrijden Dus kom en verlicht mijn dagen en vertrek nooit Jij alleen kan de gloed die in mijn hart brandt opvrolijken Want ik ben stapelverliefd op jou En heb zo'n behoefte aan een stormloop van liefde En ik heb zo'n behoefte aan een stormloop van liefde