Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: i was born to be blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - i was born to be blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i was born to be blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i was born to be blue .

Origineel

Some folks were meant to live in clover, But they are such a chosen few And clover being green is something I've never seen Cause I was born to be blue When there's a yellow moon above me, They say there's moonbeams I should view But moonbeams being gold are something I can't behold Cause I was born to be blue When I met you the world was bright and sunny When you left the curtain fell I'd like to laugh but nothing strikes me funny Now my world's a faded pastel Well, I guess I'm luckier than some folks, I've known the thrill of loving you And that alone is more than I was created for Cause I was born to be blue

 

Vertaling

Sommige mensen zijn voorbestemd om in klaver te leven, Maar zij zijn de uitverkorenen. En klaver is groen, dat heb ik nog nooit gezien Want ik ben geboren om blauw te zijn Als er een gele maan boven me staat, Ze zeggen dat er maanstralen zijn die ik moet zien Maar gouden maanstralen is iets wat ik niet kan zien Want ik ben geboren om blauw te zijn Toen ik jou ontmoette was de wereld helder en zonnig When you left the curtain fell Ik zou willen lachen maar niets is grappig voor mij Now my world's a faded pastel Nou, ik denk dat ik meer geluk heb dan sommige mensen, Ik heb de sensatie gekend van van je te houden En dat alleen is al meer dan waar ik voor gemaakt ben Cause I was born to be blue