Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: misty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - misty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van misty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals misty .

Origineel

Look at me, I'm as helpless as a kitten up a tree; And I feel like I'm clingin' to a cloud I can't understand I get misty, just holding your hand Walk my way And a thousand violins begin to play Or it might be the sound of your hello That music I hear I get misty, the moment you're near Can't you see that you're leading me on? And it's just what I want you to do Don't you notice how hopelessly I'm lost That's why I'm following you On my own Would I wander through this wonderland alone Never knowing my right foot from my left My hat from my glove I'm too misty, and too much in love Too misty And too much In love

 

Vertaling

Kijk naar mij, ik ben zo hulpeloos als een katje in een boom; En ik voel me alsof ik me vastklamp aan een wolk Ik begrijp het niet. I get misty, just holding your hand Walk my way And a thousand violins begin to play Of het kan het geluid van je hallo zijn Die muziek die ik hoor Ik word mistig, op het moment dat je dichtbij bent Kun je niet zien dat je me aan het lijntje houdt? En dat is precies wat ik wil dat je doet Zie je niet hoe hopeloos ik verdwaald ben Dat is waarom ik je volg In m'n eentje. Zou ik alleen door dit wonderland dwalen Nooit het verschil tussen mijn rechtervoet en mijn linker Het verschil tussen mijn hoed en mijn handschoen Ik ben te nevelig, en te veel verliefd Te nevelig En te veel verliefd