Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: my melancholy baby (feat. teddy wilson)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - my melancholy baby (feat. teddy wilson) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my melancholy baby (feat. teddy wilson)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my melancholy baby (feat. teddy wilson) .

Origineel

Why do you grieve? Try and believe Life is always sunshine When the heart beats true Banish your fears Smile through your tears When you're sad It makes me feel the same as you... Come to me my melancholy baby Cuddle up and don't be blue All your fears are foolish fancy, maybe You know, dear, that I'm in love with you; Every cloud must have a silver lining Wait until the sun shines through Come on and smile, my honey dear While I kiss away each tear Or else I shall be melancholy too...

 

Vertaling

Waarom treur je? Probeer en geloof Het leven is altijd zonneschijn Als het hart klopt Verban je angsten Lach door je tranen heen Wanneer je verdrietig bent Dan voel ik me net als jij... Kom bij me mijn melancholische baby Knuffel en wees niet blauw Al je angsten zijn misschien dwaze fantasieën Je weet, schat, dat ik verliefd op je ben; Elke wolk moet een zilveren randje hebben Wacht tot de zon doorschijnt Kom op en lach, mijn liefste Terwijl ik elke traan weg kus Of anders zal ik ook melancholisch zijn...