Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: she's funny that way

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - she's funny that way ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she's funny that way? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she's funny that way .

Origineel

Once she dressed in silks and lace, Owned a Rolls Royce car Now she seems quite out of place, like a fallen star Draped around my kitchen sink , Happy as can be I just have to stop and think, Why she fell for me. I'm not much to look at, nothing to see Just glad I'm livin' and lucky to be I got a woman crazy for me She's funny that way. I can't save a dollar, ain't worth a cent She doesn't holler she'd live in a tent I got a woman crazy for me She's funny that way. Tho' she loves to work and slave for me ev'ry day She'd be so much better off if I went away. But why should I leave her, why should I go She'd be unhappy without me I know I got a woman crazy for me She's funny that way. She should have the very best, Anyone can see Still she's diff'rent from the rest, satisfied with me. While I worry plan and scheme, Over what to do Can't help feeling it's a dream, Too good to be true. Never had nothin'; no one to care That's why I seem to have more than my share, I got a woman, crazy for me, She's funny that way. When I hurt her feelings, once in a while, Her only answer is one little smile, I got a woman crazy for me. She's funny that way. I can see no other way and no better plan, End it all and let her go to some better man; But I'm only human, coward at best I'm more than certain she'd follow me west, I got a woman crazy for me, She's funny that way.

 

Vertaling

Ooit kleedde ze zich in zijde en kant, bezat een Rolls Royce auto Nu lijkt ze niet op haar plaats, als een gevallen ster Gedrapeerd rond mijn aanrecht, Zo gelukkig als maar zijn kan Ik moet gewoon stoppen en denken, waarom ze voor mij gevallen is. Ik ben niet veel om naar te kijken, niets om te zien Ik ben blij dat ik leef en gelukkig ben Ik heb een vrouw die gek op me is Ze is grappig op die manier. Ik kan geen dollar sparen, ik ben geen cent waard Ze schreeuwt niet dat ze in een tent zou wonen Ik heb een vrouw die gek op me is Ze is grappig op die manier. Hoewel ze graag werkt en elke dag voor me zwoegt Ze zou zoveel beter af zijn als ik wegging. Maar waarom zou ik haar verlaten, waarom zou ik gaan Ze zou ongelukkig zijn zonder mij, dat weet ik Ik heb een vrouw die gek op me is Ze is grappig op die manier. Ze zou het allerbeste moeten hebben, iedereen kan dat zien Toch is ze anders dan de rest, tevreden met mij. Terwijl ik me zorgen maak over wat ik moet doen Kan ik het gevoel niet helpen dat het een droom is, te mooi om waar te zijn. Nooit niets gehad, niemand om om te geven Dat is waarom ik meer lijk te hebben dan mijn deel, Ik heb een vrouw, gek op mij, Ze is grappig op die manier. Als ik haar af en toe kwets.., Haar enige antwoord is een kleine glimlach, Ik heb een vrouw die gek op me is. Ze is grappig op die manier. Ik zie geen andere manier en geen beter plan, Maak er een eind aan en laat haar gaan naar een betere man; Maar ik ben ook maar een mens, lafaard op z'n best. Ik ben er meer dan zeker van dat ze me naar het westen zou volgen, Ik heb een vrouw die gek op me is, Ze is grappig op die manier.