Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: vagabond dreams

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - vagabond dreams ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vagabond dreams? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vagabond dreams .

Origineel

The night is a velvet cover My bed is a carpet of dew And I'm meeting my phantom lover In a dreamland rendezvous Vagabond dreams steal into my heart And speak to me of love once more Then take me far on a drifting star To some romantic shore Find me the one, that wonderful one Who'll whisper, "I am yours forever" Fill the night with music dipped in perfume Like "April in Paris" or maybe "Love in Bloom" For somehow I feel I'll find my ideal Tonight in my vagabond dreams

 

Vertaling

De nacht is een fluwelen bedekking Mijn bed is een tapijt van dauw En ik ontmoet mijn spook minnaar In een droomland rendez-vous Dromen van zwervers stelen mijn hart binnen En spreken me nog eenmaal over liefde Dan nemen ze me mee op een drijvende ster Naar een romantische kust Vind mij die ene, die prachtige Die zal fluisteren, "Ik ben voor altijd de jouwe" Vul de nacht met muziek gedoopt in parfum Zoals "April in Paris" of misschien "Love in Bloom" Want op de een of andere manier voel ik dat ik mijn ideaal zal vinden Vannacht in mijn zwerversdromen