Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: when i get low i get high

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - when i get low i get high ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when i get low i get high? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when i get low i get high .

Origineel

My fur coat's sold Oh Lord ain't it cold But I'm not gonna holler Cause I've still got a dollar And when I get low Oh, I get high My man walked out Now you know that ain't right He better watch out If I meet him tonight I said when I get low Oh, I get high All this hard luck in this town has found me Nobody knows but the troubles are all around me Oh, I'm all alone With no one to pet me My old rocking chair Ain't never gonna get me Cause when I get low Oh, I get high When I get low Oh, I get high

 

Vertaling

Mijn bontjas is verkocht Oh Heer is het niet koud But I'm not gonna holler Want ik heb nog steeds een dollar And when I get low Oh, dan word ik high My man walked out Now you know that ain't right Hij kan maar beter uitkijken Als ik hem vanavond tegenkom I said when I get low Oh, dan word ik high Al het ongeluk in deze stad heeft me gevonden Niemand weet het maar de problemen zijn overal om me heen Oh, ik ben helemaal alleen Met niemand om me te aaien My old rocking chair Ain't never gonna get me Cause when I get low Oh, dan word ik high When I get low Oh, dan word ik high