Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ella fitzgerald Songtekst: you’ll never know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ella fitzgerald - you’ll never know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you’ll never know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ella fitzgerald! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ella fitzgerald en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you’ll never know .

Origineel

You'll never know just how much I miss you You'll never know just how much I care And if I tried I still couldn't hide my love for you You ought to know for haven't I told you so A million or more times You went away and my heart went with you I speak your name in my every prayer If there is some other way to prove that I love you I swear I don't know how You'll never know if you don't know now

 

Vertaling

Je zult nooit weten hoeveel ik je mis. Je zult nooit weten hoeveel ik om je geef En al zou ik het proberen, ik kan mijn liefde voor jou niet verbergen Je zou het moeten weten, want heb ik het je niet gezegd Een miljoen of meer keren Je ging weg en mijn hart ging met je mee Ik spreek je naam uit in mijn gebeden Als er een andere manier is om te bewijzen dat ik van je hou Ik zweer dat ik niet weet hoe Je zult het nooit weten als je het nu niet weet