Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elle king Songtekst: america's sweetheart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elle king - america's sweetheart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van america's sweetheart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elle king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elle king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals america's sweetheart .

Origineel

No there ain't nothing that I gotta prove You think your words will make me black and blue But I, I think I'm pretty with these old boots on I think its funny when I drink too much, hey You try and change me you can go to hell 'Cause I don't want to be nobody else I like the chip I got in my front teeth And I got bad tattoos you won't believe So kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole Gonna lose control tonight What do you want from me, I'm not America's sweetheart So beat the drum with me, I'm not America's sweetheart Well they say I'm too loud for this town So I lit a match and burned it down What do you want from me, I'm not America's sweetheart But you love me anyway My hands are dirty and my heart is cold The boys I've been with say I got no soul, when I I meet another honey at the bar I'll think it's funny when I break his heart, hm now My kind of medicine is whiskey straight I got a mouth to put you in your place, and they They said I'll never be the poster type But they don't make posters of my kind of life So kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole Gonna lose control tonight What do you want from me, I'm not America's sweetheart So beat the drum with me, I'm not America's sweetheart Well they say I'm too loud for this town So I lit a match and burned it down What do you want from me, I'm not America's sweetheart But you love me anyway Yeah, yeah, yeah, oh, yeah, yeah, yeah, oh You love me anyway (yeah, yeah, yeah, oh, yeah, yeah, yeah, oh) You love me anyway Kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole, holler if you ready, Gonna lose control Kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole Gonna lose control tonight What do you want from me, I'm not America's sweetheart So beat the drum with me, I'm not America's sweetheart Well they say I'm too loud for this town So I lit a match and burned it down What do you want from me, I'm not America's sweetheart But you love me anyway Yeah, yeah, yeah, oh, yeah, yeah, yeah, oh You love me anyway (yeah, yeah, yeah, oh, yeah, yeah, yeah, oh) You love me anyway I'm not America's sweetheart, no, no, no

 

Vertaling

Nee, er is niets dat ik moet bewijzen Je denkt dat je woorden me zwart en blauw zullen maken Maar ik, ik denk dat ik mooi ben met deze oude laarzen aan Ik denk dat het grappig is als ik te veel drink, hé Als je me probeert te veranderen, kun je naar de hel lopen Want ik wil niemand anders zijn Ik hou van de chip die ik heb in mijn voortanden En ik heb slechte tatoeages die je niet zult geloven So kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole Gonna lose control tonight Wat wil je van me, ik ben niet Amerika's liefje So beat the drum with me, I'm not America's sweetheart Nou zeggen ze dat ik te luidruchtig ben voor deze stad Dus ik steek een lucifer aan en steek het in brand Wat wil je van me, ik ben niet Amerika's lieveling Maar je houdt toch van me Mijn handen zijn vuil en mijn hart is koud De jongens met wie ik ben geweest zeggen dat ik geen ziel heb, als ik Ik ontmoet een ander schatje aan de bar Ik zal denken dat het grappig is als ik zijn hart breek, hm now Mijn soort medicijn is whisky puur Ik heb een mond om je op je plaats te zetten, en zij Ze zeiden dat ik nooit het poster type zou worden Maar ze maken geen posters van mijn soort leven So kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole Gonna lose control tonight Wat wil je van me, ik ben niet Amerika's liefje So beat the drum with me, I'm not America's sweetheart Nou zeggen ze dat ik te luidruchtig ben voor deze stad Dus ik steek een lucifer aan en steek het in brand Wat wil je van me, ik ben niet Amerika's lieveling But you love me anyway Ja, ja, ja, oh, ja, ja, ja, oh Je houdt toch van me (yeah, yeah, yeah, oh, yeah, yeah, oh) Je houdt toch van me Kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole, holler if you ready, Gonna lose control Kick out the jams, kick up the soul Pour another glass of that rock and roll Turn up the band, fire in the hole Gonna lose control tonight Wat wil je van me, ik ben niet Amerika's lieveling So beat the drum with me, I'm not America's sweetheart Nou zeggen ze dat ik te luidruchtig ben voor deze stad Dus ik steek een lucifer aan en steek het in brand What do you want from me, I'm not America's sweetheart But you love me anyway Ja, ja, ja, oh, ja, ja, ja, oh Je houdt toch van me (yeah, yeah, yeah, oh, yeah, yeah, oh) Je houdt toch van me Ik ben niet Amerika's liefje, nee, nee, nee