Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elle king Songtekst: see you again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elle king - see you again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see you again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elle king! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elle king en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see you again .

Origineel

You were standing there Fire in your eyes As you held me in Said, sorry, I didn't write We've got seven days 'Til we say goodbye Back to separate ways But I'll miss you more this time So won't you stay 'Til the morning I've been frozen since that night you sang with me, One more day For you to hold me 'Cause I don't know when I'll see you again How was I to guess I'd still be on your mind? Enough to bring you here And prove I wasn't right We don't need to know The future isn't ours When we both let go I'll hear you in the bars So won't you stay 'Til the morning I've been frozen since that night you sang with me, One more day For you to hold me 'Cause I don't know when I'll see you again

 

Vertaling

Je stond daar. Vuur in je ogen Toen je me vasthield Zei, sorry, ik heb niet geschreven We hebben nog zeven dagen Tot we afscheid nemen Back to separate ways Maar ik zal je deze keer meer missen Dus wil je niet blijven Tot de morgen Ik ben bevroren sinds die nacht dat je met mij zong, Nog één dag For you to hold me Cause I don't know when I'll see you again Hoe kon ik weten dat ik nog steeds in je gedachten zou zijn? Genoeg om je hier te brengen En te bewijzen dat ik geen gelijk had We hoeven het niet te weten. De toekomst is niet van ons Als we beiden loslaten Ik hoor je in de bars Dus wil je niet blijven Tot de ochtend Ik ben bevroren sinds die nacht dat je met mij zong, Nog één dag For you to hold me Cause I don't know when I'll see you again