Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ellie goulding Songtekst: love me like you do (fifty shades freed version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ellie goulding - love me like you do (fifty shades freed version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me like you do (fifty shades freed version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ellie goulding! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van ellie goulding en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me like you do (fifty shades freed version) .

Origineel

[Verse 1] You're the light, you're the night You're the colour of my blood You're the cure, you're the pain You're the only thing I wanna touch Never knew that it could mean so much, so much You're the fear, I don't care ‘Cause I've never been so high Follow me through the dark Let me take you past the satellites You can see the world you brought to life, to life [Chorus] So love me like you do, la-la-love me like you do Love me like you do, la-la-love me like you do Touch me like you do, ta-ta-touch me like you do What are you waiting for? [Verse 2] Fading in, fading out, on the edge of paradise Every inch of your skin is a Holy Grail I've got to find Only you can set my heart on fire, on fire, yeah I'll let you set the pace ‘Cause I'm not thinking straight My head's spinning around, I can't see clear no more What are you waiting for? [Chorus] Love me like you do, la-la-love me like you do (Like you do) Love me like you do, la-la-love me like you do Touch me like you do, ta-ta-touch me like you do What are you waiting for? Love me like you do, la-la-love me like you do (Like you do) Love me like you do, la-la-love me like you do (Yeah) Touch me like you do, ta-ta-touch me like you do What are you waiting for? [Bridge] I'll let you set the pace ‘Cause I'm not thinking straight My head's spinning around, I can't see clear no more What are you waiting for? [Chorus] Love me like you do, la-la-love me like you do (Like you do) Love me like you do, la-la-love me like you do (Yeah) Touch me like you do, ta-ta-touch me like you do What are you waiting for? Love me like you do, la-la-love me like you do (Like you do) Love me like you do, la-la-love me like you do (Whoa) Touch me like you do, ta-ta-touch me like you do What are you waiting for?

 

Vertaling

[Verse 1] You're the light, you're the night You're the colour of my blood You're the cure, you're the pain You're the only thing I wanna touch Nooit geweten dat het zo veel kon betekenen, zo veel Jij bent de angst, het kan me niet schelen 'Cause I've never been so high Volg me door het donker Laat me je voorbij de satellieten brengen Je kan de wereld zien die je tot leven bracht, tot leven [refrein] So love me like you do, la-la-love me like you do Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet Raak me aan zoals jij dat doet, ta-ta-raak me zoals jij dat doet Waar wacht je nog op? [Verse 2] Fading in, fading out, on the edge of paradise Every inch of your skin is a Holy Grail I've got to find Alleen jij kan mijn hart in vuur en vlam zetten, in vuur en vlam, ja I'll let you set the pace 'Cause I'm not thinking straight My head's spinning around, I can't see clear no more Waar wacht je nog op? [refrein] Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet (Like you do) Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet Raak me aan zoals je doet, ta-ta-raak me zoals je doet Waar wacht je nog op? Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet (Like you do) Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet (Yeah) Raak me aan zoals je doet, ta-ta-raak me zoals je doet Waar wacht je nog op? [Bridge] I'll let you set the pace 'Cause I'm not thinking straight My head's spinning around, I can't see clear no more Waar wacht je nog op? [refrein] Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet (Like you do) Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet (Yeah) Raak me aan zoals je doet, ta-ta-raak me zoals je doet Waar wacht je nog op? Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet (Zoals je doet) Hou van me zoals je doet, la-la-hou van me zoals je doet (Whoa) Raak me aan zoals je doet, ta-ta-raak me zoals je doet Waar wacht je nog op?