Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elliot minor Songtekst: solaris

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elliot minor - solaris ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van solaris? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elliot minor! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elliot minor en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals solaris .

Origineel

If I'm closer to the sun, I'm the furthest from someone, I'm the chord that wont resolve, A craze that won't belong, And I just cannot leave, I keep on burning from the heat, I'm blinded from the spill, Of light here she shines on me. [Chorus] And oh she's bringing in, she's bringing in the light, And I'm, I'm getting it, I get it I'm alive So don't count on your satellites, To say she's here tonight, Just know she's bringing in, She's bringing in the light. Oh she likes to lead, Every way she lead me on, She took the ground beneath my feet, And drew me closer to the sun, My mind is spinning right to the edge, I'm veering out of control, She gracefully reels me in, And oh, here she comes, here she goes. [Chorus: x3] Just know she's bringing in, She's bringing in the light.

 

Vertaling

Als ik dichter bij de zon ben, ben ik het verst van iemand verwijderd, Ik ben het akkoord dat niet zal oplossen, Een rage die er niet bij hoort, En ik kan gewoon niet weggaan, Ik blijf branden van de hitte, I'm blinded from the spill, Of light here she shines on me. [Chorus] And oh she's bringing in, she's bringing in the light, And I'm, I'm getting it, I'm alive So don't count on your satellites, om te zeggen dat ze hier vanavond is, Weet alleen dat ze het licht brengt, Ze brengt het licht binnen. Oh she likes to lead, Every way she lead me on, Ze nam de grond onder mijn voeten, En trok me dichter naar de zon, Mijn geest draait naar de rand, Ik raak de controle kwijt, Ze haalt me gracieus binnen, And oh, here she comes, here she goes. [Refrein: x3] Just know she's bringing in, Ze brengt het licht binnen.