Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elliott Songtekst: away we drift

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elliott - away we drift ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van away we drift? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elliott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elliott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals away we drift .

Origineel

Distant lights as distance grows. Do I make ground? You are night as I am warm. Do I lie down? On and on and on away we drift. Innocence is where you follow. I believe the curves we kiss, all the way down. Build cities while you rest. Will I break ground? On and on and on away we drift. Innocence is where you follow. Innocence is where you follow. Do I try? Do I fall? Promises, timed within. Interlock and exit quick. Do you wait all the night?

 

Vertaling

Verre lichten als de afstand groeit. Maak ik grond? Jij bent nacht zoals ik warm ben. Ga ik liggen? Verder en verder en verder drijven we weg. Onschuld is waar jij volgt. Ik geloof de bochten die we kussen, helemaal naar beneden. Steden bouwen terwijl jij rust. Zal ik grond breken? Voorbij en verder en verder drijven we weg. Onschuld is waar je volgt. Onschuld is waar jij volgt. Doe ik mijn best? Val ik? Beloftes, getimed binnen. Vergrendelen en snel verlaten. Wacht je de hele nacht?