Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elliott smith Songtekst: a distorted reality is now a neccessity to be free (b side)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elliott smith - a distorted reality is now a neccessity to be free (b side) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a distorted reality is now a neccessity to be free (b side)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elliott smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elliott smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a distorted reality is now a neccessity to be free (b side) .

Origineel

I'm floating in a black balloon I must make it through this afternoon Shame-shifting shadow Downdrifting way out of town And all you ladies and you gentleman Unhappy where you could have been That drive people like you drive a car Until you don't know where you are You don't impress me I'm sorry that you're chained to the ground But no big brother is going to bring me down now Wind's blowing now with all its might Raindrops falling through a starry night Sunrise on a choppy blue sea Waving back at you Not me You don't impress me You can't be satisfied anyhow But no big brother is going to bring me back down

 

Vertaling

Ik zweef in een zwarte ballon Ik moet deze middag doorkomen Schaamte-verschuivende schaduw Downdrifting way out of town En al u dames en u heren Ongelukkig waar je had kunnen zijn Die mensen besturen zoals je een auto bestuurt Tot je niet meer weet waar je bent Je maakt geen indruk op me Het spijt me dat je aan de grond geketend bent Maar geen grote broer gaat me nu neerhalen De wind waait nu met al zijn kracht Regendruppels vallen door een sterrenhemel. Zonsopgang op een woelige blauwe zee Zwaaiend terug naar jou. Niet naar mij. Je maakt geen indruk op me Je kunt toch niet tevreden zijn Maar geen grote broer haalt me terug naar beneden