Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elliott smith Songtekst: let’s get lost

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elliott smith - let’s get lost ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let’s get lost? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elliott smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elliott smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let’s get lost .

Origineel

I've been outside Invited in But I couldn't abide Went missing again Burning every bridge that I cross To find some beautiful place to get lost I had true love I made it die I pushed her away She said please stay Burning every bridge that I cross To find some beautiful place to get lost To find some beautiful place to get lost Well I don't know where I'll go now And I don't really care who follows me there But I'll burn every bridge that I cross And find some beautiful place to get lost And find some beautiful place to get lost

 

Vertaling

Ik ben buiten geweest Uitgenodigd om binnen te komen But I couldn't abide Werd weer vermist Ik verbrandde elke brug die ik overging Om een mooie plek te vinden om te verdwalen Ik had ware liefde Ik heb het laten sterven Ik duwde haar weg Ze zei blijf alsjeblieft Ik verbrandde elke brug die ik overging Om een mooie plek te vinden om te verdwalen Om een mooie plek te vinden om te verdwalen Nou, ik weet niet waar ik nu heen ga En het kan me niet echt schelen wie me daar volgt Maar ik zal elke brug verbranden die ik oversteek En vind een mooie plek om te verdwalen En vind een mooie plek om te verdwalen