Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elliott Songtekst: ten cent inquiry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elliott - ten cent inquiry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ten cent inquiry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elliott! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elliott en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ten cent inquiry .

Origineel

is this where the rain falls ever morning i wonder why sleep covered eyes talk calls the warning down from the sky if you turn the light off ill cut the line i hear its back again i hear the whole worlds running the line two steps from turning back two steps from learning all the signs heard you're fooling around with the thought town has taken boy for a ride I've bet on hands you thought and would have lost and i bet this cold wind dies is this where the rain falls every morning i wonder why cheap colored lights call on the sulfur and steel covered sky feel I've touched your cells for too long not to earn the right of disguise and id turn the world down for your cause to make this cold wind die

 

Vertaling

Is dit waar de regen elke morgen valt? Ik vraag me af waarom slaap bedekte ogen praten. roept de waarschuwing uit de hemel. Als je het licht uitdoet, knip ik de lijn door. Ik hoor dat het weer terug is. Ik hoor de hele wereld rennen. de lijn twee stappen van terugdraaien twee stappen van het leren van alle gehoorde tekens je bent aan het dollen met de gedachte de stad heeft jongen voor een ritje genomen Ik heb gewed op handen dacht je en zou verloren hebben en ik wed dat deze koude wind sterft is dit waar de regen valt elke morgen vraag ik me af waarom goedkope gekleurde lichten bellen op de zwavel en staal bedekte hemel voel ik dat ik je cellen te lang heb aangeraakt om het recht van vermomming niet te verdienen en ik draai de wereld om voor jouw zaak om deze koude wind te laten sterven