Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elmore james Songtekst: i m worried

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elmore james - i m worried ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i m worried? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elmore james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elmore james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i m worried .

Origineel

I'm worried, worried as a man can be I'm worried, worried as a man can be Worried 'bout my baby, she gone away from me I'm worried about my baby, I wonder where she gone Worried about my baby, and I wonder where she gone I hope some day, my baby will come back home, oh yes I hope someday, my baby love is gonna return Hope someday, my baby love will return If she don't come back to me, My whole live will go to ruins

 

Vertaling

Ik ben bezorgd, bezorgd als een man kan zijn Ik ben bezorgd, bezorgd als een man kan zijn Bezorgd over mijn baby, ze is weg van mij Ik maak me zorgen over mijn baby, ik vraag me af waar ze heen is Bezorgd om mijn baby, en ik vraag me af waar ze heen is Ik hoop dat op een dag, mijn baby terug naar huis komt, oh ja Ik hoop dat op een dag, mijn baby liefde zal terugkeren Hoop dat op een dag, mijn baby liefde zal terugkeren Als ze niet terugkomt naar mij, zal mijn hele leven in duigen vallen