Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: elmore james Songtekst: mean and evil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: elmore james - mean and evil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mean and evil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van elmore james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van elmore james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mean and evil .

Origineel

My baby's so mean and evil, I don't know what to do My baby's so mean and evil, I don't know what to do Treat me low and dirty, I can't get along with you When we lived in a small town, you was so nice an' neat When we lived in a small town, you was so nice an' neat Brought you to Chicago, you do nothin' but walk the street Well, she used to cook my breakfast and bring it to my bed She used to wash my face and even comb my hair She's so evil, I don't know what to do You treat me so low down and dirty, I can't get along with you

 

Vertaling

Mijn baby is zo gemeen en slecht, ik weet niet wat ik moet doen Mijn baby is zo gemeen en slecht, ik weet niet wat ik moet doen Behandel me laag en vies, ik kan niet met je opschieten Toen we in een klein stadje woonden, was je zo aardig en netjes Toen we in een klein stadje woonden, was je zo aardig en netjes Bracht je naar Chicago, je doet niets anders dan over de straat lopen Nou, ze kookte mijn ontbijt en bracht het naar mijn bed. Ze waste mijn gezicht en kamde zelfs mijn haar Ze is zo slecht, ik weet niet wat ik moet doen Je behandelt me zo laag en vies, ik kan niet met je opschieten