Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: eloy Songtekst: between the times

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: eloy - between the times ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van between the times? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van eloy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter e van eloy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals between the times .

Origineel

between the times I'm rolling like a steamer on far away oceans I feel the times and fears a deadly wave of memory explosion I try to embrace the sun see suddenly has ? what do you my son what do you my son between the times the tempting ? were carried by ? horses I feel the times surviving wounds were set by ? enforcers I'm blinded by my pain see sunbeam her again your eyes cold drops of rain but do you know my pain but do you know my pain

 

Vertaling

tussen de tijden Ik rol als een stoomboot op verre oceanen voel ik de tijden en vrees een dodelijke golf van geheugenexplosie ik probeer de zon te omarmen zie plotseling heeft ? wat doe je mijn zoon wat doe je mijn zoon tussen de tijden ? de verleiding ? werden gedragen door ? paarden Ik voel de tijden overlevende wonden werden gezet door ? handhavers Ik ben verblind door mijn pijn zie zonnestraal haar weer jouw ogen koude druppels regen maar ken je mijn pijn maar ken je mijn pijn